top of page

EPi METHODE

Specialist in totaal lichaams onderzoek. 

Totale fysiotherapie in Amsterdam 

Bij Fysiohulp geloven we dat uw weg naar een pijnvrij leven en optimale beweging begint met een begrip van het volledige verhaal van uw lichaam. Of u nu kampt met een strakke spier, fascia probleem, een hardnekkige spierknoop (triggerpoint), of een ingeklemde zenuw, onze missie is de kern van uw klachten te ontrafelen. Wij vragen ons altijd af: wat ligt ten grondslag aan uw probleem?

Een gespannen spier door een verkeerde houding vraagt meer dan een tijdelijke oplossing zoals dry needling; het vereist een aanpassing in uw houding. Rugklachten door het verkeerd tillen vanwege zwakke bovenbeenspieren? Daar ligt onze focus op een grondige analyse om de ware oorzaak te vinden. Ons geheim? Een diepgaand onderzoek waarbij we verder kijken dan de klacht zelf.

 

Met trots zetten wij de meest geavanceerde technieken in voor uw herstel, technieken die ikzelf aan collega-fysiotherapeuten wereldwijd onderwijs - van de VS tot China, en van Qatar tot Nederland. Door gebruik te maken van ultramoderne tools zoals echografie, sEMG onderzoek en zelfs Kunstmatige Intelligentie, bieden wij een nauwkeurige diagnose van uw conditie.

 

Elke cliënt verdient onze onverdeelde aandacht: van top tot teen wordt u onderzocht om een compleet beeld te krijgen van uw bewegingsapparaat en de reactie van uw lichaam op de behandeling. Dankzij mijn internationale ervaring beschikken wij over een breed scala aan behandeltechnieken - van de in Nederland bekende methodes tot aan de schlingentisch behandeling uit Duitsland en de innovatieve Desmotec trainingsmethoden uit Italië.

 

Onze reputatie spreekt voor zich. We zijn trots op onze topnoteringen in klanttevredenheid op Google en Zorgkaart Nederland. Bij Fysiohulp staat u centraal. Met een grondige bewegingsanalyse en -onderzoek zijn we uw eerste stap naar herstel. Mocht het nodig zijn, dan begeleiden wij u via ons uitgebreide netwerk naar de specialist die u verder kan helpen.

 

Kies voor Fysiohulp, waar uw herstel begint met een begrip van het volledige plaatje. Uw lichaam verdient de beste zorg, geïnformeerd door wereldwijde expertise en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ontdek vandaag nog hoe we u kunnen helpen op uw weg naar een leven vol beweging en zonder pijn.

Wanneer kan een fasciabehandeling toegepast worden?

Deze therapie kan effectief worden ingezet bij:

  • Acute pijn door een kneuzing na het sporten of een verrekking van spieren en/of gewrichten.

  • Chronische pijn, o.a. ook pijnklachten waarvan de medische oorzaak niet geconstateerd kon worden.

  • Acute en chronische sportletsels. 

  • Algemene klachten aan het bewegingsapparaat (rug, nek, schouder, etc.).

  • Veranderingen in gevoel dan wel kracht- en coördinatieverlies.

  • Bewegingsbeperkingen na een trauma/operatie.

  • Littekenpijn.

Wij gebruiken tijdens de behandelingen uitsluitend natuurlijke middelen, geheel zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Onze zelfgemaakte wax is daar een voorbeeld van.

Maak direct een afspraak via de online agenda

​De prijzen van de behandelingen gelden niet voor degenen met een aanvullende verzekering voor fysiotherapie (behalve als het maximum aantal toegestane behandelingen al bereikt is!). 

Click na het invullen van de afspraak op 'bevestiging'.

Zodra de afspraak vastgelegd is ontvangt u daaromtrent een bericht in uw mailbox.

bottom of page